Evenementen

Koninginnedag
Jaarlijks ondersteunen we de activiteiten tijdens Koninginnedag van het O.C.
De middagactiviteiten op het Martje van Wardje worden georganiseerd door café Lazarus samen met café de Kroon.Al enkele jaren hebben we een zeer succesvolle Skelter/Zeepkistenrace waar telkens weer zo’n 40 teams zich voor inschrijven. Verder de Schieting op de liggende wip en de plaatselijke Oranje BBQ met Bar. ‘s Avonds natuurlijk een knallende afterparty. Tijdens Koninginnedag op Steen zijn er daarom altijd weer honderden mensen in ons centrum te vinden.
Jaarmarkt
Jaarlijks ondersteunen we ook de activiteiten rondom de Jaarmarkt die worden georganiseerd door stichting Jaarmarkt Sint-Jansteen. Deze dag is een traditie die al meer dan 100 jaar plaats vindt in ons dorp. Honderden bezoekers komen af op de tentoongestelde landbouwmechanisatie, kraampjes en honderden paarden en pony’s. In cafe Lazarus is ‘s middags een keuring van huisdieren en verder is er op de hele markt van alles te doen voor jong en oud.

 

Steense Kermis
Er is met de kermis van alles te doen op Steen en in café Lazarus. De laatste jaren is er op dinsdag de kermis van 17.15 tot 18.00 de koers. Voor de kermis koers organiseren we een Solex/ Oldtimer brommer race. Een voor de grap begonnen spektakel met gehoopt op 15 á 20 deelnemers bleek vanaf ‘t eerste jaar een schot in de roos. Er zijn telkens zo’n 50 tot 60 deelnemers met prachtige exemplaren, originele creaties, veel humor en spektakel maar vooral voor de vele toeschouwers een boel kijkplezier.

 

Carnaval
Met carnaval haalt café Lazarus echt alles uit de kast. Elk jaar weer volle bak en flink uitverkocht. Voor de echte carnavallers een MUST!

 

Oud op Nieuw
Bij café Lazarus Oud op Nieuw inluiden. Ja waar anders, elk jaar zijn de toegangskaarten al lang van te voren op. Altijd goede sfeer, gezelligheid en natuurlijk rust in de tent. Met gratis ontbijt ‘s ochtends.

Vorige pagina